Lösningar i flytt-tider! - 13 december 2023

30587859-WgEnCjpg

Hej !
Det är Lucia idag!
En av mina favoritdagar, då jag tycker mycket om musiken. Men främst för den minner mig om en kär bortgången släkting som fyllde år på Lucia. Så Lucia är Inga och hennes kärleksfulla person, fin musik och lussefika för mig! Hoppas du har en fin känsla du med!

Vi bygger Attefallshus, till min praktik och flyttar hem den till Vejbystrand 2024.
Bygget är något försenat, så det beräknas blir klart i mars!

Nu är lösningen att jag hyr ett annat tillfälligt rum, på nuvarande Hantverkaregatan 6, under januari och februari. Det blir bra, men innebär mina behandlingar FÖRUTOM FOTVÅRD! under den här perioden.
Fotvård har särskilda regler och tillstånd, som måste uppfyllas.

Jag kommer strax göra möjligheter för att boka tider på Bokadirekt. Går även bra att som vanligt, sms, maila mig för detsamma!

Med det avslutar jag med att önska er en fin Luciadag! /Vänligen Cecilia Andersson