Förändringar för C Top to toe 2024! - 21 september 2023

Kära C Top to toe- kunder!                    September 2023
Hoppas att du/ni har det bra!
Jag har bestämt mig för, att flytta hem min praktik, till Vejbystrand! Vi bygger ett Attefallshus till min praktik.

Planen är att vara kvar här i Ängelholm t.o.m. 12/12 2023. 2024 startar i Vejbystrand:)

Ni kunder betyder ju allt, för oss kroppsterapeuter! Jag är så glad för er, och tacksam för att ni kom till min praktik! Jag förstår att några kan få svårare att ta sig till Vejby, och att ni behöver ha nära till er fotvårdare. Det finns lösning på det med - se nedan:

Ni som däremot kan tänka sig, fortsätta hos mig i Vejbystrand, så finns det p-plats. Bussen dit är nr 2. Hållplats Sandlyckevägen (mittemot Pizzerian), och 4 min promenad till mig!

Jag ger följande erbjudanden:
I december 15 % rabatt till mina kära fotkunder! (1 st fotvård)
I januari och februari 2024, 20% rabatt på en valfri behandling! (1 st).

Jag är numera Sverige instruktör i Ansiktsreflex-terapi. (Enligt originalet av Lone Sorensen sistem). Jag håller i hennes grundutbildning, se mer info på min hemsida www.ctoptotoe.se. Kanske känner du någon, som vill lära sig något nytt?
Ansiktsreflex-terapin är så bra, och de goda resultaten talar för sig själv!

På Hantverkaregatan 6, Ängelholm kommer 1/1 2024, min kära fotvårdskollega; Jenny Sandgren, att ta över! Jag har hennes visitkort, så ni kan få kontakt och boka fotvård hos henne!

Nu önskar jag er en fortsatt trevlig höst, och så vi ses i praktiken:) / Vänligen Cecilia