Dags för sommarerbjudande, samt bli min kollega! - 27 juni 2023

Hej!
Nu är det i slutet av juni månad, och idag är första dagen som är mulen, efter lång tids sol!
Dags för ett erbjudande: 10% rabatt på en behandling, till dig som är ny kund
15% rabatt på en behandling , till dig som redan är min kära kund!

Säg : jag läste på din hemsida om rabatt v. 26-28. alt skriv det i meddelanderad när du bokar på Bokadirekt.

Bli kollega med mig!:
Jag har i flera år arbetat med Lone Sorensens Ansiktsreflex terapi! Jag har gått flera av Lone Sorensen kurser och rekommenderar dem varmt. Vilket fantastiskt livsverk och terapiform hon skapat och erbjuder oss! Jag vill ha fler kollegor här i Sverige! Kanske känner du någon som är nyfiken på Reflexterapin och vill lära sig den? Jag har utbildat mig till Lone Sorensen instruktör, och får nu hålla i grundutbildningen Modul 1-5! Planerade kursdatum är Modul 1-2 17-20 aug, samt igen 19-22 okt. Modul 3-4 14-17 sep, samt igen 16-19 nov. Modul 5 7-8 okt, samt igen 15-16 dec. Plats: Ängelholm. Kontakta mig för mer information!
info@ctoptotoe.se , sms 070-6267689