Augusti 2020 - 5 augusti 2020

29179382-6SyzIjpg

Hej!
Augusti är här, och dags att skriva några rader!

Hoppas ni har det bra. Pandemin har påverkat oss alla, på många olika sätt.
Mina tankar går till alla anhöriga. Detta är oro, undran, förtvivlan, ekonomisk kris, blandat med medmänsklighet, kreativitet och miljöförbättringar!

Min utbildning att bli instuktör i Ansikts reflex terapi, blev framflyttad, och planen nu är att gå den utbildningen okt, dec, och jan 2021. Återkommer när jag vet datum, när jag kan hålla i kurser här i Sverige.

Jag är av den uppfattningen/ erfarenheten, att vi alla har små och stora krämpor ibland i livet, och att vi också kan göra mycket själva med kost, träning mm, för att förebygga eller må så optimalt som möjligt, när vi har krämpor.
Det jag arbetar med kan vara just det komplementet som hjälper just dig!
Jag berättar och visar gärna!

Varmt välkommen till mig!